Keisinger ház

More
13 years 8 months ago #3100 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"Oké, semmi gond, ezek nem fognak innen elszaladni." ütögeti meg a könyveket Millie, te meg gyorsan kiszaladsz a kocsidhoz. Amikor odaérsz már akkor sejted, hogy nem lesz ez olyan sima, mint sejtetted, de amikor kinyitod a csomagtartót a kitóduló bagófüst gyakorlatilag teljesen elborít egy pillanatra. A sarkon labdázó gyerekek hangosan fölnevetnek, ahogy könnyez? szemmel benyöszörgöd Ottonak, hogy egy pisszenést se.

-"Jól van na, a frász se gondolta, hogy most a credstick a men? náluk. Eddig lazán lehetett fizetni azzal is, amíg a banya egyszer ki nem rakta fatert. Na azóta én nem mertem nagyon bemenni." mondja miközben kezedbe nyomja a hitelesített, bontatlan credstickeket.

-"Télleg, mi van most odabenn, hogy ennyire rászálltak a credstickte?" kérdezi sutyorogva, miközben a szája sarkában még mindig ott fityeg a cigi. A halk hanger? miatt viszont be kell hajolnod a bagótól b?zl? csomagtartóba, ami nem túl kellemes feladat.

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 8 months ago #3101 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- Fogalmam sincs, azt mondta a csaj, hogy ez a szokás. Mindegy, ha így gondolja, legyen. De oltsd el azt a szart, odajárok a bolt elé, hogy bepakoljak és elég gyanús lenne, ha füstöl a csomagtartó.

Megvárom, míg eloltja, majd visszazárom a csomagtartót és minden megy a eredeti terv szerint.

More
13 years 8 months ago #3102 by Nyarlathotep
-"Hát ez nem igaz..." mondja Otto olyan arccal, amir?l azt olvasod le, hogy legszívesebben kiugrana onnan, futna vagy tíz kört és utána menne csak vissza, mindenesetre kipöccinti azt a fél cigit a csomagtartóból, te meg gyorsan odaparkolsz a bolt elé.

Amikor belépsz, természetesen újra hatalmasat kondul a cseng?, te meg belépsz és gyorsan kifizeted a könyveket a halom credstickkel. Már éppen azon vagy, hogy fölkapd a hatalmas halmot, amikor károgást hallasz hátulról:

-"MILLIE! Mi ez a suskus? Csak nem valami istentelenségen mesterkedsz már megint?!" [A banya a skulduggery szót használta a suskusra, ami totálisan brit. Most hallod életedben el?ször.]
-"Jaj, mama, dehogy, csak segítek a vev?nek kivinni a könyveket."

Ekkor egy gyászruhás, ?söreg csontváz lép ki valahonnan a hátsó polcok mögül. Ha jól látod a bal szeme üvegb?l lehet.
-"Mostmár hagy nézzem meg én is ezt a vev?t magamnak..." motyogja maga elé. Ha Millie-nek kapafogai vannak, akkor ez a banya újra definiálja a kapafog fogalmát, mert ahogy rád mosoloyog, amikor leesik neki, hogy tényleg vev?vel van dolga és nem egy Keisinger-emberrel, olyan fogazatot látsaz, ami valahol Nosferatu és a kerti ágyás szélére lerakott mohos, málladozó féltéglák között helyezkedik el. Gyanítod ez a nyanya már tényleg per formalinum conservatur, ráncos képe ugyanis legalább százhúsz évr?l árulkodik.

-"Jó estét, fiam!" nyekereg valami köszönésfélét, bár legalább kilencszer volnál rusnyább mostani önmagadnál, ha tényleg a fia volnál, de err?l nem mersz neki se említést se panaszt tenni, ahogy a Kaszásnak se mernél ha eléd lépne, ez a valaki pedig legalább olyan baljós és amint Ottotól hallottad ki merte rakni az öreg Keisingert...

-"Felettébb örömömre szolgál, hogy megismerhettelek. Blythe Wilbeforth..." fordítja feléd a figyelmét és egy régies bókot is bemutat feléd, korához képes meglehet?sen szokatlan hajlékonysággal. "Bocsásd meg az unokámnak a tapasztalatlanságát, csak nemrég kezdett kisegíteni..." mondja, miközben odasétál a könyvekhez és alaposan szemügyre veszi ?ket, aztán téged.

-"De mama! Ne riaszd már el légyszi... Az els? komoly vev?m..."
-"Ugyan, Millie, hagy váltsak pár szót vele..." ekkor viszont a segítségedre siet egy berohanó olyan nyolc év körüli kisfiú, aki el?ször egyb?l a lányhoz rohan és ad neki két nagy cuppanós puszit.

-"Millie! N?vérkém, légyszi segíts már nekem. Te úgyis mindent meg tudsz csinálni, móltkor is te tetted vissza a kisautómnak a kerekét, ez meg szerintem elromlott..." vesz el? a nadrágzsebéb?l és mutat föl egy akkora kecskebékát, amekkorát könyvben is ritkán látni. Szegény állat ijedtében keservesen elbrekegi magát, de valami olyan hangon, mint amikor valaki részegen beleböfög egy alföldi köcsögdudába. Mindkét "hölgy" arcából gyakorlatilag pillanatok alatt kifut a vér. Millie-nek még a pultban is meg kell kapaszkodnia.

-"Timmy..." nyel egyet "Vidd ki azt a békát... Kérlek..." nyekergi az öreg n?.
-"De nem m?ködik..."
-"De mi nem m?ködik rajta?" nyögi ki végre Millie.
-"Hát tegnapel?tt egy nagy fiú azt mondta, hogy ha a holdfénynél puszit adok neki, akkor királylány lesz bel?le, én meg egész nap ezt kerestem és vagy tíz perce puszilgatom..." ekkor Millie arca el?ször zöldes, majd falfehér, majd bíborlila és megint falfehér árnyalatot vesz föl. Szegénynek le is kell ülnie.

-"Timmy..." fordul felé az öregasszony.
-"Igen, mama?"
-"Hogy nézett ki az a nagyfiú?"
-"Hát... Magas volt, sz?ke, meg olyan nagy szemüveg volt rajta, meg nagy piros köpeny. És azt mondta, hogy ? valami Zauberer a nagy varázsló, úgyhogy ? csak tudja."
-"Keisinger..." motyog maga elé a banya. "Mondd csak Timmy, mondott még valamit?"
-"Igen, azt mondta hogy ismer téged és, hogy mutassam meg neked ezt, mert te tudni fogod mit jelent..." mutat be egy igazi cornát a banyának [I,,I]. Ez már az eredeti mágikus kézjel, amit a sátánizmussal társítanak, nem az az okkult szimbólum amit Millie használt. Erre a nyanya egyb?l bíborlilára vált, majd megint elsápad.
-"Blaszfémia! Gyalázat, istentelenség!" mondja teljesen megrendülve. "Timmy tedd le azt a békát, kérlek szépen, majd Millie kiviszi. Nekünk most nagyon sürg?s dolgunk van. Imádkozni fogunk a halhatatlan lelkedért és azért, hogy az úr megbocsásson, hogy hallgattál a Sátán szolgájára. Holnap pedig elmegyünk gyónni..." ráncigálja magával a kisfiút az öregasszony. Úgy érzed, most van itt az ideje lelépni, amíg még megteheted. Ezt az inspekciót is csak hajszállal úsztad meg.

Csapat riadó!

More
13 years 8 months ago #3103 by danka90
- Tiszteletem a hölgyeknek, én pakolok és itt sem vagyok. - jegyzem meg nagyon halkan, majd el?ször a ritka könyvet viszem a kocsiba, hogy azt sikerüljön kimenteni legalább, aztán szépen sorban a többit. Gyorsan letudom ezt a 2-3 fordulót, majd beülök a kocsiba és irány hazafelé. Megyek 1-2 utcát az els? nyugodtabb parkolóig, majd megállok, kinyitom a csomagtartót.

- Baszki, ez hajszálon múlt. Attól a banyától a szar is vigyázzba állt bennem, tuti, hogy belemászott volna a gondolataimba, ha nem jön a kisgyerek. Tényleg, te mondtad neki, hogy csókolgassa azt a békát, nagy Zauberer? Mert ha igen, akkor ez a húzásod most megmentette a seggünket. A lényeg, hogy az összes könyv megvan, az is, amit faterodnak nem sikerült megvennie. Beraktam az ülésre mindent, szóval szerintem cserélj helyet a könyveiddel, nehogy megállítsanak hazafelé. Még a végén kérd?re vonnának a csomagtartóban fekv? ember miatt... De szerencsére gyorsabban sikerült ezt az egészet végrehajtani, mint gondoltuk. De most azt javaslom, menjünk vissza a házba, hogy legyünk mágikus védelem alatt, vagy mi a szösz, mert az öregasszony mindjárt rádszabadítja a pokol kutyáit, akkor meg nem akarok a közeledben lenni.

More
13 years 5 months ago #3201 by Nyarlathotep
Körülbelül fénysebességgel kapod föl a nagy halom könyvet ami majdnem orra ránt [belül elfojtasz egy b**meget, ugyanis a fene se gondolta, hogy ez ilyen valószer?tlenül nehéz, tuti, hogy nem csak papírból van] és kirongyolsz, miel?tt visszatérnének az el?z? elfoglaltságukhoz és egy er?teljes szkennelés után hatvan fokon tisztára mosnák az agyadat. Ha most rend?r látna, tuti bevinne, mert úgy néz ki a jelenet, mint egy bankrablás, de szerencsére ez nem történik meg. [Beparkolsz, bemész, kijössz egy halom cuccal, b?ntárs kiugrik a még mindig füstölg? csomagtartóból, szajrét bedobjátok, bevágódtok és elhúztok.] Ehelyett viszont euforikus állapotban kil?tök az épület el?tti parkolóból.

-"Megcsináltad! K***a nagy vagy!!!" kiált föl Otto örömében. "Tudod mit? Szerintem hagyjuk a többi könyvet, ebben a pár kötetben benne van minden. Lesz egy pár hónap, mire átnyálazom az egészet, de ennyi! Lenyomtam fatert!!!" kiabál tovább fült?l fülig ér? vigyorral.

-"Én is a banyától tartottam. "Sie gibt mir den Durchfall..." [Rám hozza a fosást...] Meg még randa is a tetejébe'. Még szerencse, hogy a kis Timmy kisegített. A fene se gondolta, hogy a kiscsávó oda tartozik, én csak hecceltem azzal a békával. Na mindegy, mindig is tudtam, hogy zseni vagyok, még akkor is ha nem akarom. Tényleg, miféle sátán kutyáit emlegettél? Mert én az öregasszony károgásán kívül semmit se hallottam, de még egy pincsit se láttam."

Csapat riadó!

More
13 years 5 months ago #3202 by danka90
- Mindegy, csak egy szófordulat. Na ez húzós volt, mit csináljunk most? Irány haza és nekiállsz olvasni? Vagy baromkodjunk még valamit ma este? Én igazából ráérek, a lányok házgy?lésen vannak, most van id?m.

Time to create page: 0.209 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.